bestuur@mooierlelystad.nl

Algemene Leden Vergadering MOOI LELYSTAD

Home / nieuwsberichten

Algemene Leden Vergadering MOOI LELYSTAD

Op zaterdag 10 september vond de Algemene Leden Vergadering plaats van MOOI LELYSTAD. Op de agenda stond de verkiezingen van een nieuw bestuur, vaststelling van de contributie (25 euro per jaar) en wijziging Statuten en daarna sponseerde RAF Sport Lelystad een barbecue voor alle leden.

Misschien was dit laatste wel de reden dat 100% van de leden aanwezig waren. Na schriftelijke verkiezingen van het bestuur behaalde alle vijf bestuursleden 100% van de stemmen. Het bestuur bestaat nu uit twee mannen en 3 vrouwen. Wilt u weten wie dan zijn, klik dan op https://mooierlelystad.nl/onze-mensen/bestuursleden/

Alle andere bestuursvoorstellen werd mee ingestemd. Daarna een fantastische heerlijke barbecue en samenzijn met MOOI weer. Kortom met een sterk functionerende fractie, een ijzer sterk bestuur, en enthousiaste leden heeft onze lokale partij ‘MOOI LELYSTAD’ de wind in de zeilen en zetten wij ons in voor een beter en mooier Lelystad. Niet 1 keer in de vier jaar tijdens de verkiezingen, maar elke dag vier jaar lang. Praat en doe mee op ons facebook platvorm, retweet onze twitters en volg ons op onze totale sociale media. Heeft u een vraag aan de fractie en/of bestuur, onze chatbox (WhatsApp) staat 24/7 open. Uw vragen worden binnen twee dagen beantwoord.

Meld je aan bij onze partij en word Platform-lid van Mooi Lelystad!