bestuur@mooierlelystad.nl

MOOI LELYSTAD stelt vragen aan de wethouder over de Skatebaan!

Home / nieuwsberichten

MOOI LELYSTAD stelt vragen aan de wethouder over de Skatebaan!

Het besluit over het skatepark is op 5 juli 2022 door de raad uitgesteld. Het college heeft daarbij de vraag gekregen vanuit de raad om meer inzicht te geven in het locatie onderzoek en een participatietraject op starten, voordat er een besluit wordt genomen. Op 25 oktober 2022 zijn we door wethouder  Broekema (CU)geïnformeerd door middel van een informatienota (337) over de verdere stappen omtrent dit onderwerp. Er valt in deze nota te lezen dat het locatie onderzoek, participatietraject en het beheerplan afgerond zouden worden in Q4 van 2022, waarna er een besluit kan worden genomen door de gemeenteraad. Echter leven we momenteel al aan het eind van Q3 van 2023.

Er valt in deze nota te lezen dat het locatie onderzoek, participatietraject en het beheerplan afgerond zouden worden in Q4 van 2022, waarna er een besluit kan worden genomen door de gemeenteraad. Echter leven we momenteel al aan het eind van Q3 van 2023.

Onze vragen
Vraag 1.) Wat is de uitkomst van het locatie onderzoek van het Skatepark/pump track?
Vraag 2.) Wat is de uitkomst van het beheerplan?
Vraag 3.) Wat is de uitkomst van het participatietraject?
Vraag 4.) Op vrijdag 4 oktober hebben we een motiemarkt georganiseerd. Van de 11 ideeën zijn er 2 ideeën geopperd over een skate-baan/pumptrack. Is het mogelijk om voor 4 oktober de uitkomsten van bovenstaande onderzoeken aan de de raad te doen toekomen?
Vraag 5.) Is het mogelijk om een (concept) raadsvoorstel te ontvangen voor woensdag 4 oktober voor de nieuwe skatebaan en pomptrack?

Meld je aan bij onze partij en word Platform-lid van Mooi Lelystad!